Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

Civil Információs Centrum, szakmai továbbképzés

2017.09.15

| Menüpont: Nyitóoldal

| Fényképek: Civil Információs Centrum szakmai továbbképzés

A Salgótarjáni Civil Közösségek Házában folytatódott a „Civil hónap” programsorozata. A Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány képviseletében Dr. Diósiné Taracsák Judit elnökasszony, és Vadasi Zsuzsanna a Civil Információs Centrum irodavezetője nyitotta meg a fórumot. Ezután Gajdár Istvánné, a Civil Gazdasági Tanácsadó Egyesület elnökasszonya tartott egy szakmai továbbképzést a megjelent alapítványoknak, és egyesületeknek. Fő téma az ügyfélkapu és annak újításai voltak. A rendezvény kötetlen beszélgetéssel zárult.

Köszönjük a megjelent vendégeinknek a megtisztelő figyelmüket!

 

Kutatók éjszakája 2017

2017.09.11

| Menüpont: Nyitóoldal

| Fényképek: TIT

kitoltott-helyszin_plakat_sablon_2017_001.jpg

 

2017 Civil hónap sajtótájékoztató „Civilek és a partnerség

2017.09.10

| Menüpont: Nyitóoldal

| Fényképek: 2017 Civil hónap sajtótájékoztató „Civilek és a partnerség

"...Akkor ez egy csokor, egy színes csokor. Hiszen a civil szervezetek egész évben működnek. Sajátos rendjük és elképzeléseik szerint. S akkor ebben a csokorban összeszedik és összegyűjtik, mindazokat, amivel még gazdagíthatják a salgótarjáni civil közéletet, és a tapasztalatcserén túl, élménygyűjtés köztük levő kapcsolatok megerősítése is van ebben a hónapban..." - mondta Dr. Diósiné Taracsák Judit a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány elnökasszonya, a „Civil hónap” sajtótájékoztatóján, amit Bódi Györgyné Dr. a Salgótarjáni Civil Kerek elnökasszonyával együtt tartottak a Civilek Házában. A találkozó témája pedig, a következő gondolatok köré épült fel. „2017 szeptemberében a Salgótarjáni Civil Kerekasztal együttműködve Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatával, más civil szerveződésekkel, intézményekkel, ismét megrendezi a CIVIL HÓNAP programsorozatát. A korábbiakhoz hasonlóan nem ragaszkodunk szigorúan a naptárhoz és lesznek augusztus utolsó hetében és október első hetében is csatlakozó programok. Arra törekszünk, hogy a hagyományok megőrzésével egy időben most egy-egy hétnek legyen meghatározó jellegű programja. Így talán nem sűrűsödnek össze a civil programok, a civil szervezetek további bemutatkozására, tapasztalatcserére, a civil aktivitás megerősítésére adunk módot. „ Továbbá kiemelték, hogy a korábbi évek három napos programjából, már jelenleg egy hónapos rendezvénysorozatra kerül sor, amire már nemcsak a városi, megyei hanem, országos civil szervezetek, alapítványok teszik tiszteletüket. Mindenkit sok szeretettel várnak a programok szervezői ! A programok térítésmenetesen látogathatóak.

 

Civil Hónap megbeszélés az SCKA irodájában.

2017.09.10

| Menüpont: Nyitóoldal

| Fényképek: 2017 Civil Hónap megbeszélés az SCKA irodájában.

Szeptember hónapban kerül megrendezésre a "Civil Hónap" rendezvénysorozata. Erről tartott egy remek hangulatú megbeszélést, a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány dolgozóinak, Dr. Diósiné Taracsák Judit elnökasszony. Az alapítvány munkatársai már lelkesen várják a rájuk váró feladatokat, hisz tudják, hogy ez az év legrangosabb és legfontosabb eseménye. / Sok szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt, kérjük hogy vegyenek részt a civil szervezetek programjain!

 

A Civil Kerekasztal nyárvégi megbeszélése

2017.08.31

| Menüpont: Nyitóoldal

| Fényképek: 2017.08.28 A Civil Kerekasztal nyárvégi megbeszélése

A Salgótarjáni Civil Kerekasztal, a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány, és a Palóc Hálózati szövetség a Civilek Házában tartott megbeszélést. 
Az összehívás témája a szeptember hónapban megrendezésre kerülő, "Civil Kerekasztalok Országos Találkozója Programja" volt.
A házigazda szerepét betöltő civil szervezetek jelenlévő tagjai, megbeszélték a soron következő feladatokat és célokat, a programokat rögzítették.
Az esemény az Emberi Erőforrások Minisztériuma és Nemzeti Együttműködési Alap segítségével kerül megrendezésre.

logos.jpg

 

A Zagyvapálfalvai Nyugdíjas Bányász Alapszervezet Társadalmi munkája

2017.08.31

| Menüpont: Nyitóoldal

| Fényképek: „Társadalmi munka 2017.08.28.”.

A Salgótarjáni Arany János Általános Iskola tanulói és pedagógusai megint rendezett környezetben kezdik meg a soron következő tanévet. A Zagyvapálfalvai Nyugdíjas Bányász Alapszervezet tagjai ugyanis hagyományőrző módon, társadalmi munkában tették rendbe az udvart és az intézmény területét, az éves vállalásuknak megfelelően. Ebben a munkában részt vettek a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány munkatársai is, akik segítettek a szervezet klub szobájának a kipakolásában.
A Zagyvapálfalvai Nyugdíjas Bányász Alapszervezet tagjai, és a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány munkatársai, sikerekben és eredményekben gazdag tanévet kívánnak az iskola diákjainak, tanárainak, és munkatársainak.

 

Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatásra civil szervezetek részére 2017.

2017.07.24

| Menüpont: Nyitóoldal

Pályázati kiírás kódja NEA-MA-17-N
Cél Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatásra civil szervezetek részére 2017.
Döntéshozó Mobilitás és alkalmazkodás kollégium
Kezelő EMET
Beadási határidő 2017.08.21.
Kiíró rendszerében a pályázat kiírás url-je HTTPS://EPER.EMET.HU/PALY/PALYBELEP.ASPX
Keretösszeg 37 088 592 HUF
Pályázaton elnyerhető összeg 500 000 HUF
Pályázók köre egyesület, alapítvány, szövetség
Kiírás
LETÖLTÉS
Útmutató
LETÖLTÉS
Elszámolási útmutató
LETÖLTÉS
 

Salgótarjáni Tájak Korok Múzeumok Klub Egyesület főpróbája

2017.07.24

| Menüpont: Nyitóoldal

| Fényképek: 2017.07.19 TKM Énekkar főpróba

Ezen a nyáron utoljára gyűlt össze a Salgótarjáni Tájak Korok Múzeumok Klub Egyesülete énekkari próbára, mely rendhagyó volt, hisz a szombati megmérettetése az utolsó simításokat végezték el.
Kellemes nyarat és sok sikert kíván a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány, találkozunk ősszel!

 

Salgótarjáni PONT ITT PARTY

2017.07.17

| Menüpont: Nyitóoldal

20046377_725916180928311_3312091536757586691_n.jpg

 

Gyere és bulizz velünk a Fő téren, az először megrendezésre kerülő Salgótarjáni Pont Itt Partyn!

Kísérőprogramok: helyi szervezetek, munkáltatók és civil szervezetek bemutatkozása, segítség a továbbtanuláshoz, beszélgetések, jó tapasztalatok megosztása és kedvezmények várják a fiatalokat!

Színpad:
16:45 - Polgármesteri köszöntő
17:00 - Kottán Kívüliek
19:00 - NEW LEVEL EMPIRE élő koncert
20:00 - Felvételi ponthatárok kihirdetése
21:00 - Dj. Newik

Színpadi szünetekben: Danny Ground

A rendezvény után hivatalos after parti a Hello Café-ban! A buli a felvételizőknek ingyenes!

Minden felvételizőt szeretettel várunk!
 

Felhívás civil szervezetek 2017. évi infrastruktúra támogatásáról

2017.07.10

| Menüpont: Nyitóoldal

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma civil szervezetek számára infrastruktúra támogatást biztosít, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett nyílt igénybejelentési felhívás keretében.
A felhívás célja a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése, a befogadó szervezetek időlegesen rendelkezésre álló szabad infrastrukturális erőforrásainak igénybevétele révén.
 
A felhívás kódja: IST-17
 
Az alábbi linken elérhető a felhívás.

Felhívás (PDF)

Felajánlott szabad kapacitások listája (PDF)

 

2017.02.15.